Kérdések, amik gyakran felmerülnek

Folyamatosan tájékoztatunk Titeket a Facebook és Instagram oldalainkon, hogy ne maradj le semmilyen új termék bevezetéséről. Javasoljuk, hogy iratkozz fel a hírlevelünkre és rendszeresen ellenőrizd a közösségi oldalainkat.

Ezek a termékek csak bizonyos ideig, limitált számban voltak elérhetőek nálunk, nem lesznek újra forgalomba hozva.

Igen, bizonyos termékek eltérő méretekkel rendelkeznek, a helyes méret kiválasztásában kérlek nézd meg a mérettáblázatot a termékoldalon.

A megrendelt termékeket minél hamarabb feladjuk a futárnál. Általában 2-3 munkanapos szállítási időt tudunk vállalni, de bizonyos esetekben (készlethiány) ez több napra is kitolódhat.

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a mail@fulllifestyle.hu email címen.

Igen, van lehetőség arra, hogy Szegeden egy előre meghatározott időpontban átvedd a csomagod. Kérlek írj nekünk a mail@fulllifestyle.hu email címre!

Kérdések a márkáról/szponzorációról

Már biztosan találkoztál velünk a közösségi médiában, hiszen már Magyarország legnagyobb motovloggerei is a Fulllife közösségbe tartoznak. Mi többek vagyunk, mint egy hétköznapi márka.

Elkészítettük a motorosok számára tökéletes öltözéket, amely nem csak egy ruha. Ez a közös életérzés jelképe. A Fulllife közösségben mindenki otthonra talál, aki motorra született és a száguldás jelenti neki a teljes életet.
Ha te is érezted már úgy, hogy a motorozás szabadságot, szenvedélyt és végtelen gondtalanságot ad, akkor jó helyen jársz! Ettől kezdve a ruházatod sem fog gondot okozni. Elsődleges célunk, hogy minőségi anyagokból készítsük a Fulllife ruháit, amelyek a hosszú túrák során, és a mindennapi viselet mellett is kényelmesek maradnak a bőr számára. 

A Fulllife angolul a Teljes Életet jelenti. Pontosan tudjuk milyen érzés, amikor felülsz a motorra, a robbanómotor szitálja a vázat, remeg a kipufogó, és amikor tövig húzod a gázt, hirtelen teljessé válik az életed.

Ez egyszerű: bárki lehet a Fulllife Közösség tagja, ha osztod a nézeteinket, szereted a motorokat, megjelölsz Instagram-on Fulllifeos cuccokban, stb.

  • A képed kapcsolódjon a motorozáshoz
  • A közösségi média oldalainkon megosztjuk a képeket. Győződj meg róla, hogy valamelyik termékünk látszik a képeden
  • A képeket feldolgozatlanul, nyers formában küld el, az utómunkákat majd mi megcsináljuk.

Van közösségi médiás fiókod, amelyen megosztod a motorozás iránti szenvedélyedet a világgal, vagy sikeres vagy a motorsportban?

Ha igen, írjon nekünk a mail@fulllifestyle.hu címre és mutatkozzon be! Mutasd be tehetséged, közösségi média fiókjaid, és tudasd velünk, miért szeretne a Fulllife szponzoráltja lenni.

Már nagyon várjuk, hogy megismerhessünk!

Persze, főleg a Szegedi utakon motorozunk, ha meglátsz minket, nyugodtan gyere oda egy pacsira. 😉